Små Språka Mera-påsar

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. I småpåsarna ingår ritade tecken. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
599,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Påsen med lägesord 

Med Språka Meras Lilla Påse med lägesord får ni möjlighet att på ett roligt sätt öva på lägesord tillsammans med Totte och hans nalle. Boken, spelen och leksakerna i Lilla påsen med lägesord erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. 

Lilla Påsen med lägesord riktar sig till barn i förskoleåldern, och kan användas i t ex förskolan eller hemmet, både i grupp och individuellt. Lämpar sig särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av TAKK (tecken som stöd) ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med! 

Lilla påsen med lägesord

INNEHÅLL

Manual Lilla Påsen med lägesord

Pedagogisk vägledning till Lilla Påsen med lägesord

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Påsen med lägesord kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Totte städar

Bok: Totte städar

Totte har många saker att leka med. Men just nu vill Totte bara ha sin Nalle och Nalle är alldeles borta. Då måste Totte leta.

Docka: Totte

Docka: Totte

Mysig Totte-docka, ca 25 cm lång. Dockan har avtagbara kläder.

Leksak: Tottes Nalle

Leksak: Tottes Nalle

Nalle, 16 cm lång. 

Spel: Räven i lådanSpel: Räven i lådan - innehåll

Leksaker och bilder: Räven i lådan

Lek och öva på lägesorden med detta roliga material! Innehåller stol, hatt, låda, träd och 20 st bilder som kan gömmas på olika ställen. Även Tottes nalle kan förstås gömmas. Har nallen gömt sig i lådan, på hatten eller under stolen?

Observera att aktivitetskorten och snurran som medföljer är på engelska. Den som önskar kan förstås översätta och använda även dessa, men översättning ingår inte i vägledningen. Vägledningen innehåller tips på hur leksakerna och bilderna i materialet kan användas för träning av lägesord. 

 

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär