Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Spöken och lägesord

Påse: Spöken och lägesord

1.495,00 SEK
Pris exkl moms

Spöken och lägesord

Här får modiga barn och vuxna bekanta sig med Spöket Laban och andra kusliga figurer medan ni genom att läsa, leka och spela spel övar er på att använda de vanligaste lägesorden. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Tygpåsen är av hög kvalitet, sydd av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Påsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Spöken och lägesord

INNEHÅLL

Vägledning: Spöken och lägesord

Pedagogisk vägledning till Spöken och lägesord

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Spöken och lägesord kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Ingrid och Ivar letar spöken

Bok: Ingrid och Ivar letar spöken

Månen lyser genom fönstret och Ingrid och Ivar sitter i sängen. De tittar i spökböcker. Finns det kanske en spökfamilj på vinden? Bäst att se efter! Försiktigt smyger de runt och lyser med ficklampan bland spindelnät och fladdermöss på vinden. Tillsammans med gosedjuren fantiserar de om snälla spökfamiljer och klär ut sig och busar i mörkret bland alla gamla grejer. För det finns ju inga spöken på vinden... bara små busiga katter som prasslar i vrårna.

Spel: Lilla Spöket Laban letar spöken

Spel: Lilla Spöket Laban letar spöken

5 roliga kom-i-hågspel i samma låda. Vem har bästa minnet, vill lära sig färger och tycker om att hitta gömda kort på kluriga ställen? Ett aktivt, roligt och lärorikt spel som passar både yngre och äldre barn.

Golvpussel: dockhus (Orchard toys)

Golvpussel: dockhus (Orchard toys)

Stort, härligt golvpussel. 25 bitar, 62X42 cm.

Spökbus - Ett kortspel för träning av lägesord

Spökbus - Ett kortspel för träning av lägesord

Spökbus - Ett kortspel för träning av lägesord

Ett roligt kortspel med busiga spöken som gömmer sig på olika ställen. Innehåller 108 kort (54 x 2), inklusive kort med lägesorden som ritade tecken samt pedagogisk vägledning.

Fyra spelplaner

Tre spelplaner

Tre spelplaner med spöken som gömmer sig på olika ställen (bakom, framför, i, på, under, bredvid, mellan). Spelpjäser och två tärningar ingår.

Dockskåpsmögler i trä

Dockskåpsmöbler i trä

Rejäla dockskåpsmöbler i trä.

Leksaker: Två spöken

Leksaker: Två spöken

Två spöken som lyser i mörkret! Figuren är tillverkad av PVC enligt strikta regler och handmålad med stor detaljrikedom. 7,4x5,5x10cm

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär