Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Lilla 123-påsen

Påse: Lilla 123-påsen

679,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla 123-påsen

Med Språka Meras Lilla 123-påse får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva antalsuppfattning, räkning, färg och form tillsammans med tio små dinosaurier. Boken, spelen och leksakerna erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Lilla 123-påsen

INNEHÅLL

Manual Lilla 123-påsen

Pedagogisk vägledning till Lilla 123-påsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla 123-påsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Tio små dinosaurier

Bok: Tio små dinosaurier

Tio små dinosaurier är ett räkneäventyr perfekt för de yngsta dinoälskarna. Berättelsen är skriven på vers och illustrationerna är färgstarka och detaljrika. Massor att upptäcka på varje uppslag.

Leksaker: Tio dinosaurier

Leksaker: Tio dinosaurier 

Färgglada dinosaurier att räkna och leka med. Storlek: ca 5 cm.

Spel: Prickiga dinosaurier

Spel: Prickiga dinosaurier 

Hjälp dinosaurierna att hitta de saknade fläckarna. Samtidigt tränar du färger eller geometriska former.

Spel: Räknedino Spel: Räknedino

Spel: Räknedino 

Hjälp dinosaurien att matcha rätt antal med rätt siffra. Spelet innehåller 1 dinosaurie av trä och 25 bilder med siffror 1-10 och saker i olika antal.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär