Material från Språka Mera

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den medföljande manualen finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. De stora tygpåsarna är av hög kvalitet, sydda av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
Påse: Frågeord och djur

Påse: Frågeord och djur

1.495,00 SEK
Pris exkl moms

Frågeord och djur

Följ med på en resa över savannen, genom djungeln eller varför inte till en rolig bondgård. Med materialet i den här påsen får ni lära er massor med namn på djur och deras ungar samtidigt som ni övar på att ställa och förstå enkla frågor. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Tygpåsen är av hög kvalitet, sydd av våra duktiga sömmerskor Nettan och Sofia. Påsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

Frågeord och djur

INNEHÅLL

Vägledning: Frågeord och djur

Pedagogisk vägledning till Frågeord och djur

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Frågeord och djur kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Svansar runt i djungeln

Bok: Svansar runt i djungeln

Hjälp! Apan har trasslat in sig! Vilken tur att djungelns alla djur är redo att hjälpa till. Tigern drar i elefantens svans, elefanten drar i giraffens svans och giraffen drar i... Ja, vems svans drar giraffen i?

Bok: 1 000 djur

Bok: 1 000 djur

1 000 djur är en underhållande bildordbok som presenterar en mängd olika djur. Här finns många nya vänner att bekanta sig med färgglada och detaljerade illustrationer skildrar djur från hela världen och ger massor att prata om och titta på tillsammans. Upptäck havets konstigaste invånare, lär dig om djur från skog, berg och savann, och få reda på massor av spännande fakta, som hur olika mammor bär sina ungar, hur olika bon ser ut, och vad djuren äter och dricker.

Bok: Svansar runt på bondgården

Bok: Svansar runt på bondgården

Alla hjälper till! Grisen, hästen, kossan, fåret, ja till och med de tre små mössen drar allt vad de orkar. De måste ju stoppa räven från att ta sig in i hönsgården! En oemotståndlig gissningslek och ett rafflande bondgårdsäventyr för de minsta.

DjurlottoDjurlotto

Djurlotto

Fint illustrerat lottospel med motiv från djurriket. Innehåller: 30 markörer och 5 spelbrickor.

Spel: Vems mat?Spel: Vems mat?

Spel: Vems mat?

Tvåbitarspussel med tema djuren och deras mat. Matcha rätt djur med rätt mat, eller matcha rätt färger med varandra. Gjort i kraftig kartong och förpackat i en fin låda. Innehåller: 20 bitar (10 pussel x bitar).

Två spelplaner

Två spelplaner

Spelplaner för att öva frågeord samt olika begrepp som har med djur att göra. Spelpjäser och tärningar ingår.

Bondgårdsdjur

Bondgårdsdjur

Tio fina bondgårdsdjur i gummi för sortering och lek. Storlek 3-5 cm.

Djungeldjur

Djungeldjur

Tolv fina djungeldjur i gummi för sortering och lek. Storlek 3-5 cm.

Två korgar med kategoribilder

Två korgar

För sortering och lek.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

Tygpåsen som levereras kan avvika från bildexemplet.

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär