Små Språka Mera-påsar

Språka Mera-påsarna är fyllda med böcker, spel och leksaker som är speciellt utvalda för att träna de språkliga områden som avses. Materialet kan användas på olika sätt och för träning av flera olika färdigheter. Du behöver inte vara utbildad pedagog för att använda materialet. I den den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och inspiration, men det är bara fantasin som sätter gränserna för övningarna. I småpåsarna ingår ritade tecken. En del av våra Språka Mera-påsar innehåller smådelar och bör därför inte användas av barn under tre års ålder.

Priserna som anges för varje påse är exklusive moms. Frakt tillkommer.

 
599,00 SEK
Pris exkl moms

Lilla Frågepåsen

Till vem plockar Mumintrollet blommor? Vad gör egentligen Muminmamman? Och vems är målarpenseln? Innehållet i Lilla Frågepåsen ger svar på dessa frågor och många fler! Med materialet får ni möjlighet att på ett lekfullt sätt öva meningsbyggnad med fokus på frågeord, t ex vem, var, vems. Till er hjälp har ni Mumintrollen och andra figurer i Mumindalen.

Böckerna, spelen och leksakerna erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. I den pedagogiska vägledningen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Även teckenbilder för användning av tecken som stöd ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med!

Lilla Frågepåsen

INNEHÅLL

Manual Lilla Frågepåsen

Pedagogisk vägledning till Lilla Frågepåsen

Den pedagogiska vägledningen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Frågepåsen kan användas. Vägledningen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Mumin - Vem får blomman?

Bok: Mumin - Vem får blomman?

En pekbok med kartongsidor. Härliga bilder i klara färger.

Leksak: Muminfigurer

Leksak: Muminfigurer

Härlig liten låda med fem Muminfigurer i trä: Mumin, Snorkfröken, Muminmamman, Muminpappan och Lilla My. Lådan är inredd som ett rum från Muminhuset.

Pussel: Vem gör vad?

Pussel: Vem gör vad?

Vem gör vad i Mumindalen. Para ihop rätt aktivitet med rätt figur.

Lottospel: Mumintrollen

Lottospel: Mumintrollen

Vems är draken, målarfärgen och koppen? Para ihop rätt sak med rätt figur.

Liten tygpåse

Liten tygpåse

 

 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär