Lilla Påsen med lägesord

Med Språka Meras Lilla Påse med lägesord får ni möjlighet att på ett roligt sätt öva på lägesord och räkneord tillsammans med den busiga hunden Tippen. Boken, spelen och leksakerna i Lilla påsen med lägesord erbjuder variation och lockar till många roliga stunder med språkutvecklande aktiviteter. Lilla Påsen med lägesord riktar sig till barn i förskoleåldern, och kan användas i t.ex förskolan eller hemmet, både i grupp och individuellt. Lämpar sig särskilt för barn som behöver extra stöd i sin språkutveckling. I manualen som medföljer finns tips och instruktioner om hur ni kan använda materialet. Teckenbilder för användning av TAKK (tecken som stöd) ingår. Allt ligger packat i en gympapåse, lätt att ta med! Innehåller smådelar och bör därför ej användas av barn under tre års ålder. 

599,00 SEK
(Ex. 25% moms)

Lilla påsen med lägesord

INNEHÅLL

Manual Lilla Påsen med lägesord

Manual Lilla Påsen med lägesord

Manualen innehåller instruktioner och tips på hur materialet i Lilla Påsen med lägesord kan användas. Manualen innehåller även ritade tecken för dig som önskar använda TAKK (Tecken som alternativ och kompletterande kommunikation).

Bok: Var är Tippen?

Bok: Var är Tippen?

Tippen är busig! Precis när det är matdags springer han och gömmer sig. Vår läsare får hjälpa Tippens mamma att hitta honom genom att lyfta på flikarna. Har han gömt sig under trappan? Eller ligger han under sängen?

Leksak: Tippen

Leksak: Tippen

Liten hund i plast, Tippen är en busig hundvalp som tycker om att gömma sig bakom spisen, under bordet, eller mellan stolarna. Kan du hitta honom?

Leksak: Tippens mamma

Leksak: Tippens mamma

Stor hund i plast. Tippens mamma har fullt upp med att leta efter Tippen, som gömmer sig på olika ställen. Var är han nu? Kanske bredvid spisen, eller i kylskåpet? 

Leksak: Docksåpsmöbler

Leksak: Docksåpsmöbler

Fina dockskåpsmöbler i trä som kan användas som kulisser när hundarna leker kurragömma. 

Spel: Prickiga hundar

Spel: Prickiga hundar

Lär dig att räkna med de prickiga hundarna. Snurra på snurran, hitta en hund med samma antal prickar. Vänd på kortet och se hur många ben du kan lägga till din samling. Den som har flest ben i slutet vinner spelet.

Påse: Lilla Påsen med lägesord
599,00 SEK
(Ex. 25% moms)
 
 
 

Komplettera med pedagogiskt material

Hos Only for heroes kan du köpa pedagogiskt material som är ett bra komplement till Språka Meras material.

Only for heroes webb-affär